huisartsenpraktijk Burdaard
 
Fenneke Nooij, apotheekhoudend huisarts LHV.
Wedde dat bijvoorbeeld in Oost-Groningen, waar formele en informele zorg zich op initiatief van een huisarts succesvol verbinden. In Burdaard in Friesland, waar ik sinds 1 januari mijn praktijk heb, bestaat ook nog een behoorlijke gemeenschapszin. Het interview met Marjan Kaljouw, voorzitter van de adviescommissie innovatie zorgberoepen opleidingen, roept tegenstrijdige gevoelens op. Een belangrijk deel van het werk van huisartsen bestaat uit geruststellen, zegt ze. En dat is zonde, dat kunnen anderen wel doen. Maar troost en geruststelling zijn ingebed in een goede arts-patiëntrelatie. Ons vak zal leuker worden, meent ze. Waarom moet alles leuk zijn? Goede artsen, dát moeten wij zijn. Met plezier las ik hoe afspraken tussen huisartsen en de acute GGZ in de Rijnmond hebben geleid tot topsamenwerking. Ik geloof werkelijk in eenvoudige oplossingen die uit de beroepsgroepen zelf komen." Verder in deze editie van De Dokter.: Vertrouwensarts: steun bij signaleren kindermishandeling. Nieuwe beroepsnorm huisartsen met apotheek. Hoe veilig en gezond is het werken in uw praktijk? De stelling: Inplannen van afspraken via internet zou standaard moeten zijn. Binnenkijken bij een huisartsenpraktijk in Katwijk.
Sea
Huisartspraktijk Burdaard Burdaard Noordoost Friesland.
Home Burdaard Bedrijven Huisartspraktijk Burdaard. 9111 HC Burdaard. De praktijk in Burdaard is gevestigd in het voormalige Groene Kruisgebouw aan de Jislumerdyk 12 en is in 2006 grondig verbouwd. Naast de huisartsenpraktijk en de apotheek is er ook oefentherapie Mensendieck, fysiotherapie, manuele therapie en spreekuur van de sociaal verpleegkundige van de GGZ.
slot

Op deze lokatie worden ook behandelingen door Iris Geerlink, oefentherapeut Mensendieck uitgevoerd. 9111 HC Burdaard. Spoednummer praktijk, alleen voor levensbedreigende aandoeningen.: Bel de praktijk en druk op 1, dan belt u met de spoedlijn. Avond, nacht en weekend: Dokterswacht Friesland.: 0900-112 7 112. NIEUWS UIT DE PRAKTIJK. Woensdagmiddag waarneming: IS GEWIJZIGD! Op woensdagmiddag van 12 uur tot 17 uur neemt huisartsenpraktijk Hallum waar, alleen voor spoedgevallen: Rondweg 29, Hallum tel: 0518-431232.
kindvriendelijke restaurants vlaams brabant
Huisartsenpraktijk Burdaard Burdaard.
Huisartsenpraktijk Burdaard Burdaard. Huisartsenpraktijk Burdaard Burdaard. Adres Jislumerdyk 12. 9111 HC Burdaard. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Huisartsenpraktijk Burdaard te Burdaard te plaatsen.:
Huisartspraktijk Burdaard in Burdaard Huisarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Huisartspraktijk Burdaard. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Huisartspraktijk Burdaard. Gerelateerde bedrijven Huisartspraktijk Burdaard. Balsma en Berg, huisartsen. huisartsenpraktijk de Aak. Huisartsenpraktijk De Wâlden.
Independer.
Huisartsenpraktijk Ferwerderadiel Burdaard Noordoost Friesland.
Home Burdaard Praktische Informatie Huisartsenpraktijk Hallum. De vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken in de gemeente Ferwerderadiel Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum zorgen samen voor een bijzonder compleet aanbod in de eerstelijnsgezondheidszorg. Wij zorgen voor een optimale, goed bereikbare en persoonlijke gezondheidszorg om de hoek.
Huisarts Burdaard.nl Alle nieuws informatie uit dorp en omgeving Ferwerderadiel Noord-Friesland.
Home Burdaard Huisarts. Geen komend evenement! Geen evenement in de kalender. Previous Month Next Month. ma di wo do vr za zo. Lijst van alle evenementen. Jislumerdyk 12, 9111 HC Burdaard. 0519 332863 SPOEDLIJN. Contact en beheer. Nieuws, media, agenda: info@burdaard.nl.

De vier apotheekhoudende huisartsenpraktijken in de gemeente Ferwerderadiel. Burdaard, Ferwert, Hallum en Marrum zorgen samen voor een bijzonder compleet aanbod in de eerstelijnsgezondheidszorg. Wij zorgen voor een optimale, goed bereikbare en persoonlijke gezondheidszorg om" de hoek. Voor huisartsgeneeskunde en apotheekzorg bent u bij ons op een vertrouwd adres.

Contacteer ons