de witte olifant burdaard
 
burdaard wat is logies ontbijt de witte olifant burdaard.
De Witte Olifant, Burdaard. Bent u de eerste die een beoordeling plaatst voor De Witte Olifant? Veel bezoekers die een uitje zoeken in BURDAARD kunnen op basis van uw beoordeling een goed besluit nemen of ze De Witte Olifant wel of niet moeten bezoeken.
poort
De Witte Olifant Burdaard Oozo.nl.
De onderneming De Witte Olifant is gevestigd op Eewal 19 te Burdaard en is actief in de branche cafés. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 01099973 en is gelegen in Birdaard in de gemeente Ferwerderadiel.
slot
Witte Olifant Café Cafetaria De in Burdaard De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Cafetaria in Burdaard. Witte Olifant Café Cafetaria De. Witte Olifant Café Cafetaria De in Burdaard. Eewal 19, 9112HA, Burdaard. Beoordeel dit bedrijf. Witte Olifant Café Cafetaria De. 0519-332657 Toon nummer. Nog geen reviews geplaatst.
TMS
De Witte Olifant in Burdaard Café Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave De Witte Olifant Burdaard. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over De Witte Olifant in Burdaard. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Reviews over De Witte Olifant in Burdaard.
De Witte Olifant Birdaard, Fryslân.
de witte olifant birdaard. de witte olifant birdaard photos. de witte olifant birdaard location. de witte olifant birdaard address. de witte olifant birdaard. de witte olifant birdaard. Foursquare 2018 Lovingly made in NYC SF. De Witte Olifant. Netherlands Friesland Ferwerderadiel Burdaard.
Openingstijden van De Witte Olifant in Burdaard.
Openingstijden De Witte Olifant Burdaard. 2 De Witte Olifant vestigingen gevonden in Burdaard. U zocht: De Witte Olifant in Burdaard. Hulp nodig met het vinden van De Witte Olifant in Burdaard? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
De Witte Olifant Birdaard.
De activiteiten van De Witte Olifant vinden onder andere plaats in de branche: Cafés. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Logies, maaltijd en drankverstrekking en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Eet en drinkgelegenheden, subcategorie Cafés. Klik hier voor meer bedrijven actief in de branche Cafés in deze regio.
Cafe Cafetaria De Witte Olifant Bar Birdaard 40 recensies 1.397 foto's' Facebook.
Geeft doorgaans antwoord binnen een paar minuten. Contact Cafe Cafetaria De Witte Olifant on Messenger. Bar Cafetaria Restaurant. Openingstijden: 1600: 000.: MFC Het Spectrum Burdaard. It Posthûs Burdaard. Stadion, arena en sportlocatie. Bars in Birdaard. Plaatsen Birdaard Restaurant Cafe Cafetaria De Witte Olifant.
Google Maps JavaScript API Example.

Contacteer ons