burdaard friesland
 
Kunststof kozijnen dakkappelen Jansma Burdaard Friesland. Kunststof kozijnen dakkappelen Jansma Burdaard Friesland.
Al ruim 30 jaar is familiebedrijf Jansma Burdaard een begrip in heel Nederland. Wij leveren kunststof producten op maat, zoals kunststof kozijnen, die in Friesland in onze eigen fabriek geproduceerd worden. Van kunststof kozijnen, tot dakkapellen en gevelbekleding, stuk voor stuk Friese kwaliteitsproducten.
fulfilled
Over de plaats Burdaard, NL Genealogie Online.
Over de plaats Burdaard, Friesland, Nederland. Populaire familienamen in Burdaard. Van Der Wal 1105. Van Der Schaaf 579. De Jong 476. Archiefstukken uit Burdaard. Bron: Wikipedia Informatie. Birdaard is een dorp in de gemeente Ferwerderadeel, in de Nederlandse provincie Friesland.
koelkast
Toerisme Burdaard.nl Alle nieuws informatie uit dorp en omgeving Ferwerderadiel Noord-Friesland.
De Tsjerke oan e Ie Kerk aan de Ee, de centrale brug en de imponerende molen De Zwaluw vormen het vertrouwde gezicht van Burdaard. Aan dat beeld mag sinds 2011 zonder meer ook het nieuwe imposante Multifunctioneel Centrum Burdaard toegevoegd worden.
mok bedrukken
Birdaard Wikipedia.
Bij een gemeentelijke herindeling op 1 mei 1984 ging het, samen met Janum, over naar de gemeente Ferwerderadeel. In 1985 wordt de naam Birdaard veranderd in Burdaard. De plaats valt grotendeels onder Rijksbeschermd gezicht Birdaard, een van de beschermde stads en dorpsgezichten in Friesland.
Home www.fcbirdaard.nl.
Contact en route. Wolkom by FC Birdaard! Welkom op de geheel vernieuwde website van voetbalvereniging FC Birdaard uit Burdaard. Wij heten u dan ook niet alleen welkom op deze site, maar ook graag op sportpark De Swellen en in kantine.
Bezienswaardigheden Birdaard Burdaard Wat te doen in Birdaard Burdaard Zoover.
Hier vind je een overzicht van alle bezienswaardigheden in Birdaard Burdaard Je kunt hier reviews vinden van 1 Hotel, 2 Vakantiehuizen en 2 Bed and Breakfasts in Birdaard Burdaard. Lees de 2 reviews van vakantiegangers die op vakantie zijn geweest in Birdaard Burdaard. Ben je nog aan het oriënteren? Bekijk alle accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland.
Vakantiehuis in Burdaard, Friesland op Natuurhuisje.nl.
Lees meer over vakantiehuizen in Burdaard. Burdaard is een klein dorpje in het noorden van de provincie Friesland en ligt in de gemeente Ferwerderadiel. De omgeving van het dorp kent vele sloten en vaarten. Ook de Waddenzee en de haven van Lauwersoog zijn gemakkelijk te bereiken vanuit het dorp, waardoor watersportliefhebbers hun hart kunnen ophalen tijdens een verblijf in een vakantiehuisje in Burdaard.
Home Burdaard.nl Alle nieuws informatie uit dorp en omgeving Ferwerderadiel Noord-Friesland.
Het nieuwe bestuur van MFC Het Spectrum in Burdaard. 4 mei dodenherdenking. De Skieppekoptroffee 2018 Burdaard útrikt oan Pieter en Grietje de Groot. De doarpsomtinkers fan Burdaard. Tweets over @Ferwerderadiel OR @Burdaard_nl OR @MFCBurdaard OR burdaard OR birdaard OR ferwerderadiel.
Ontdek Burdaard Friesland.nl Friesland.nl.
ondernemers contact travel trade pers zakelijk friesland. fy de en. WELKOM IN BURDAARD. HET MOOIE DORP IN NOORD-FRIESLAND. Burdaard heeft ongeveer 1200 inwoners en ligt aan de Dokkumer Ee, de vaarverbinding tussen Dokkum en Leeuwarden. In de zomer passeren zon twaalfduizend boten het dorp.

Contacteer ons