wat is logies
 
Logies 7 definities Encyclo.
Is een aanduiding die bij hotels wordt gebruikt. Dit betekent dat er alleen een slaapmogelijkheid wordt aangeboden en geen ontbijt. Indien er wel ontbijt wordt aangeboden heet dit LO. Gevonden op http//www.reiswoordenboek.nl/L/Logies.: het logies zelfst.naamw.Uitspraak: lois mogelijkheid om te overnachten Voorbeeld: logies met ontbijt copy Kernerman Dictionaries.
betekenis
Logies.
verhuur van een gemeubileerde woning of appartement aan een short-stay-organisatie die de woning of het appartement doorverhuurt. verhuur van gastenkamers door ziekenhuizen. opvang van asielzoekers en dak en thuislozen. verstrekken van logies aan boord van een zeilschip dat met bemanning is gehuurd.
combimagnetron
Wat is het verschil tussen halfpension en volpension? Corendon Inspiratie.
Wat is logies en ontbijt? Wil je s morgens rustig wakker worden en niet op zoek naar een eettentje voor je ontbijt? Dan is logies en ontbijt aan te raden. Hierbij zit naast je overnachtingen ook het dagelijkse ontbijt inbegrepen.
mok bedrukken
Wat is logies? Sunweb Forum.
Bij de verzorging logies zitten er geen maaltijden inbegrepen bij je reis. Logies betekent eigenlijk dat je alleen een overnachting hebt. Wat is All inclusive? Wat is ultra all inclusive? Wat is halfpension? Wat is logies en ontbijt? It's' not the moments you breathe, it's' the moments that take your breath away.
Welke maaltijden zijn inbegrepen?
Liever een nieuw account aanmaken? Welkom FirstName, je account is bijna aangemaakt. Je hebt je TUI account geregistreerd via Facebook. Om je registratie af te ronden hebben we je e-mailadres nodig. Je laatste zoekopdrachten. Relaxt aan je vakantie beginnen? Vlieg vanaf Rotterdam of Eindhoven! Goedenavond, stel hier een vraag. Welke maaltijden zijn inbegrep. Welke maaltijden zijn inbegrepen? Welke maaltijden zijn inbegrepen, verschilt per type verzorging.: Logies LG: er zijn geen maaltijden of drankjes inbegrepen.
Logies en ontbijt Wikipedia.
ruim 5000 Logies en ontbijt in Nederland. Sinds 2007 bestaat er in Nederland een classificatiesysteem voor BB's. De term" Bed and Breakfast" is anders dan de term Hotel" niet wettelijk beschermd, zodat het classificeren van een BB niet noodzakelijk is.
Wat betekent de code bij verzorging? Dé VakantieDiscounter.
Home / Boekingen / Wat betekent de code bij verzorging? Wat betekent de code bij verzorging? Dé VakantieDiscounter biedt reizen aan met verschillende verzorgingsniveaus. Denk hierbij aan logies, half pension of all inclusive. In veel gevallen zullen wij dit voluit schrijven, maar het kan ook voorkomen dat onderstaande afkortingen terugkomen op onze website. We hebben daarom de bekendste op een rij gezet.: LO Logies en ontbijt. HP Halfpension ontbijt en diner. VP Volpension ontbijt, lunch en diner. AI All inclusive ontbijt, lunch, diner en drankjes meestal uitgezonderd sterke drank. UA Ultra all inclusive een uitgebreidere vorm van all inclusive. VB Volgens beschrijving. De exacte inhoud staat meestal beschreven bij de details op de accommodatie pagina. Kan ik een preferentie toevoegen? Hoe betrouwbaar is dé VakantieDiscounter?
Wat betekent logies? WatBetekentHet.nl.
De betekenis van logies is.: Er is al veel gezocht naar de betekenis van logies en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis. Wij hopen dat jij ook wat aan de informatie op deze website hebt gehad.
Logies de betekenis volgens Redactie Ensie.
Wanneer er wel een ontbijt is inbegrepen wordt gesproken over logies en ontbijt. In feite is dit de Nederlandse vertaling van het Engelse bed" and breakfast, ofwel overnachting en ontbijt. Bij het halfpension is naast de overnachting en het ontbijt ook een diner inbegrepen.
Halfpension, logies of all inclusive?
Wat kies jij? Uit een poll op zoover.nl gehouden in 2017 blijkt dat de meeste vakantiegangers kiezen voor logies en ontbijt óf all inclusive wanneer zij in een hotel verblijven. Het minst vaak wordt er gekozen voor volpension 2%, gevolgd door logies zonder ontbijt 6%. Een hotelverblijf op basis van halfpension blijkt met 22 procent ook nog redelijk populair: ontbijt in het hotel, overdag op pad en s avonds weer aanschuiven! Hotel op basis van Logies of Logies en Ontbijt. Als je alleen een overnachting boekt, dan kies je voor een verblijf op basis van logies. Wil je er ook ontbijt bij: dan verblijf je op basis van logies én ontbijt. In sommige hotels kun je half en volpension bijboeken. De welbekende Bed Breakfast is gebaseerd op het concept van logies en ontbijt.

Contacteer ons