restaurant burdaard
 
Restaurants in Burdaard IENS.
Neem contact met ons op. Voer een plaats, adres, wijk of naam van een restaurant in. Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. De beste restaurants in Burdaard.
wasmachine
Hotel Restaurant It Posthus Birdaard, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Alle BB's' in Birdaard bekijken. Hotel Restaurant It Posthus. Is dit uw bedrijf? 1 van 2 BBs/pensions in Birdaard. DS RH Kuiperstraat 1 Burdaard, 9111 HA Birdaard, Nederland. DS RH Kuiperstraat 1 Burdaard, 9111 HA Birdaard, Nederland. Laagste prijzen voor je verblijf.
2017
Hotel It posthus Nederland Birdaard Booking.com.
Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie. Hotel Restaurant It Posthûs ligt in Burdaard.
zwangerschapsyoga bussum
Restaurants in Burdaard Eet.nu.
Restaurants in Burdaard, Friesland. Alle restaurants in Burdaard. Lekker uit eten in een restaurant in Burdaard? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.
It Posthûs in Burdaard Eet.nu.
Afgelopen week het restaurant een tweede kans gegeven, nu waren we met 4 volwassenen, een puber en peuter langs geweest voor een lunch. Er was een aangepast menu omdat de kok het liet afweten door ziekte. Een leuk jong meisje deed de bediening, ze was zeer vriendelijk en vooral een beetje bleu, waar overigens niks mis mee is.
It Posthûs in Burdaard Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Omdat onze genodigden in Burdaard waren neergestreken, besloten wij in dit restaurant te gaan eten. Het restaurant bezit een vlonder aan het water waar het bij zonnig weer goed toeven is. Van de voorgerechten moet zeker de huisgerookte ganzenborst worden genoemd.
De beste restaurants in de buurt van Birdaard TripAdvisor.
1 van 1 Restaurants in Rijperkerk. Chinees Geschikt voor vegetariërs. Zeer veel keus en super vriendelij 18/04/2018. Even van alles wat eten 23/02/2018. De koffiepot Dokkum. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen. 10 van 23 Restaurants in Dokkum.

Contacteer ons