burdaard zwembad
 
Zwembad spetter Burdaard Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Zwembad spetter Burdaard. Zwembad spetter in Burdaard resultaten 1 5 getoond van 5. U zocht: Zwembad Spetter in Burdaard. Hulp nodig met het vinden van Zwembad Spetter in Burdaard? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822.
webhosting
Openingstijden van Zwembad in Burdaard.
Hulp nodig bij het vinden van Zwembad in Burdaard? Indien gewenst verbinden we u direct door. Bel 090, cpm Of bel nu altijd bereikbaar. Kaart vergroten Kaart verkleinen. Suggesties bij u in de buurt. Wij vinden de openingstijden van Zwembad in Burdaard.
mok bedrukken
Spetterzwemopleidingen Mei Spetter Yn't' Wetter.
Door kwaliteit en continuïteit hebben wij ons zwemprogramma in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk programma voor jong en oud. Kinderen en de ouders kunnen de vorderingen van de zwemlessen volgen via de persoonlijke site met eigen inlogcodes via www.spetterburdaard.zwemscore.nl. Mei Spetter Yn't' Wetter. Activiteiten, Lesgelden en Roosters. Route beschrijving zwembad Burdaard.
goochelaar
Route beschrijving zwembad Burdaard Spetterzwemopleidingen.
Het zwembad is op de 1e verdieping van het MFC Het Spectrum. Vanaf Giekerk, afslag Burdraard bij de zandbult, dan afslag Burdaard, op het kruispunt met klinkers rechts, over de brug en dan de 1e links en vervolgens de 1e rechts.
Spetter zwembad burdaard b.v. Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Spetter zwembad burdaard b.v. Spetter zwembad burdaard b.v. resultaten 1 20 getoond van 218. U zocht: Spetter Zwembad Burdaard B.v. Hulp nodig met het vinden van Spetter Zwembad Burdaard B.v. Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822.
Zwembad.
Spetter zwemopleidingen biedt in Burdaard een lesprogramma en een recratief programma aan. U treft het zwembad aan op de 1e verdieping van het MFC. U heeft een prachtig zicht over de sportvelden en de landerijen tot aan de zeedijk. Voor meer informatie kijkt u op: www.spetterzwemopleiding.nl.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Activiteiten, Lesgelden en Roosters Spetterzwemopleidingen.
Activiteiten, Lesgelden en Roosters. Spetterzwemopleidingen biedt u de volgende activiteiten: Banen Zwemmen. Zwemlessen Kinderen ABC. Ouder en Kind zwemmen. Vrij Zwemmen / Discozwemmen. Mei Spetter Yn't' Wetter. Activiteiten, Lesgelden en Roosters. Route beschrijving zwembad Burdaard. Ondersteund door WordPress and Richard Zweers 2017.
Vrij Zwemmen / Discozwemmen Spetterzwemopleidingen.
Discozwemmen: Iedere Vrijdag van 19.45-21.30 uur. Vrij zwemmen met leuke muziek en disco verlichting! Er worden discoavonden georganiseerd voor het Basis Onderwijs en het Voortgezet Onderwijs. Mei Spetter Yn't' Wetter. Activiteiten, Lesgelden en Roosters. Route beschrijving zwembad Burdaard. Ondersteund door WordPress and Richard Zweers 2017.

Contacteer ons